Håndballtrenere-  UBUNTU! 

Jeg er så privilegert som får lov til å være sportslig leder i en av Norges største håndballklubber! I stallen har vi rundt 500 spillere og en haug med foresatte. Ganske kult! Ennå kulere er det at alle disse håndballbarna har noen som legger ned bøtter med tid for at nettopp disse barna skal bli like opptatt av håndball som de gutta vi ser på TV fra Frankrike om dagen . Okay- kanskje ikke like opptatt, men hvem vet.

Mandag var jeg en  tur i en av hallene vi trener i. På 3 av 4 baner var Konnerudlag i gang. 8,10 og 12 åringer. For moro skyld sjekket jeg i de andre hallene, der var 9 og 15 åringer i gang på samme tidspunkt. Det vil altså si at 5 baner i Drammen var kledd i rødt mandag kl 18. Ganske bra!

Men, ennå bedre- på alle banene står det engasjerte, entusiastiske, omsorgsfulle og kunnskapsrike foreldre i rollen som trenere. Trener som velger å bruke av ofte svært dyrbar tid, til å lære bort egen kunnskap. Trenere som etter full dag på jobb tar på seg treningsdressen for å stå å veilede, inspirere, skryte og kanskje trøste ditt barn. Trenere som bruker utallige helger i en håndballhall for å lede lag i kamp. Trenere som bruker påske, sommerferie, høstferie,juleferie eller vinterferie på cuper i inn og utland. Trenere som tar i mot kjeft fra foreldre fordi spilletiden ble for liten. Trenere som  må ta inn over seg kritikk rundt middagsbordet i garderoben. Trenere som oppriktig bryr seg om at ditt barn skal bli sett og føle seg verdifull. For en rolle, for en utfordring, for en oppgave – FOR EN TRENER!

1000 takk for all glede dere gir oss- tusen takk for all tid dere legger igjen for att nettopp mitt barn får glede av ditt engasjement og tid!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s