Man skal jo ha det gøy også! 

Ja, her snakker vi om endring av det ene og det andre og så gjør vi det stikk motsatte.  

Eller kanskje ikke? 

Gårdsdagens pangstart med stort fokus på sunnhet endte i middag og godt drikke på byen. La inn inntak i Lifesum i dag – og tja- iallfall overskudd av kalorier og skikkelig skivebom på karbohydratene. Tåpelige app! Ikke er det muligvis legge inn sånn som latter, jubel og trampeklapp. Man kan heller ikke registrere overskudd av energi man får av å være sammen med andre mennesker, inspirasjon, lærdom osv. Jeg er helt sikker på at alt det gjør at inntaket av karbo og kalo i går, egentlig gikk i minus faktisk! 

Det å ta seg tid til å være sammen og sammen med andre mennesker,  gjøre ting man egentlig ikke prioriterer, noe helt annet enn det man pleier å bruke helgenen til og som man vet man burde gjort oftere!  

–  det er egentlig skikkelig gøy!!!

Det ble lunch ,huskonsert og middag med herlige folk. Så en skikkelig bra dag mao!  
Jeg har tenkt mange ganger i det siste at jeg ser frem til nettopp å kunne gå ut å ta en lunch med gode venner en helt vanlig lørdag. Eller gå på konsert. Eller reise bort en helg. Sånn som voksne folk gjør… 

What!! Er jeg der liksom? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s