Interrail 2017 – en litt annerledes familieferie. #5 Snart sol og sommer 😊

Da har vi endelig kommet oss til Spania og vi skal nyte noen dager med sol, venner og masse håndball. Både J16 og G16 + G18 fra Konnerud/SHK er her nede å  for deltagelse i Granollers, sammen med en bøtte med foreldre, så dette blir gøy!!


Siste etappe gikk fra Paris til Barcelona.  Vi har tatt lyntog tidligere, så vi viste at dette ble en fin tur. Frokost var kjøpt inn, og turen var rolig og fin.

God tid til spill og avslapping på toget

Egentlig er det ikke så mye å si- bortsett fra at på dette toget tok de ikke vanlig bankkort med Visa! Det betydde at vi ikke fikk kjøpt lunch, vann eller kaffe.  Men, kidsa forsto greia , så takk for tolmodige sjeler .Så – 

Ta med kontanter eller kredittkort på tog i Europa! 

Vi hadde jo ikke kredittkort for pokker!!! Så hva ble da neste utfordring ? Jo, den kom i Barcelona. Leiebil! Uten førekort og kredittkort fikk vi ikke ut bilen. Snakk om ringvirkninger – nå kom de. I Barcelona, uten bil, med to slitne kids, passe sultne og gira på å å komme til hotellet.. Heldigvis hadde vi interrailbiletter – og de gjelder jo en hel dag – og det går jo alltid ett tog må vite😜 Ikke trengte vi plassbilletter heller. Vi fant, med litt hjelp, ett tog mot stedet jentene var, hoppet på og en time senere var vi i Blanes. Så var det taxi til hotellet, vi var ikke særlig lystne på å gå 8 km i regn og vind gitt.


Men nå er vi altså her, skuldrene har senket seg, og fine kamper står for tur.

Og det viktigste av alt – flokken er samlet!

Endelig basseng !
Benedicte ♥️
Sofie-Amalie ♥️

 


Om 3 dager stikker vi til Torrevieja, og da løser alt seg 😜

God sommer folkens, takk for følget – nå logges det av en stund 😊☀️⛱

2 kommentarer Legg til din

 1. Børge sier:

  Det er visstnok mulig å få et midlertidig sertifikat i Torrevieja, muligvis må det til et skriv fra Vegdirektoratet – det kan hentes via Internet. Helge fikk det skrevet ut hos oss. Martin ble også frastjålet sitt sertifikat, og fikk vistnok hjelp via konsulatet i Torrevieja – vi skal kontakte dem begge imorgen for å få mer informasjon.. Kos dere alle i Barcelona og god tur videre.

  Mange hilsener fra oss på 3055

  Likt av 1 person

  1. 1000 takk- det vil hjelpe oss stort ❤️

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s